Een hond kopen

Een hond kopen doe je bij een fokker die één ras fokt, een rasspecialist. 

Een rasspecialist is iemand die belang hecht aan zijn fokteven. Wanneer je gaat kijken bij een fokker (rasspecialist), kan je zien hoe de fokteven zijn. 

Belangrijk is het karakter van de fokteef : is ze sociaal, lief of agressief, is ze verdraagzaam, heeft ze een aangeboren werkdrift, enz... Dit zijn maar enkele van de vele karaktereigenschappen die een totaal beeld vormen van wat de fokteef is. Door het gaan kijken bij een fokker of fokkers, kan je een beeld vormen van hoe je toekomstige hond gaat worden, door het beeld dat je krijgt van zijn fokteven.

Door middel van moderne communicatietechnieken (computer en Internet) kan je reeds een idee krijgen van de fokker en zijn honden. Ga kijken op zijn website en kijk welke richtlijnen hij nastreeft en hoe hij als vertrouwenspersoon overkomt. Bekijk ook de foto’s van de teven en (indien beschikbaar) de reuen waar de fokker zijn teven laat dekken. Ga na of er informatie te verkrijgen is over stambomen en bloedlijnen. Als je dit geheel bekeken hebt, is het mogelijk dat je een bestelling wil plaatsen.

Wij raden toch iedere mogelijke koper aan om eerst bij één of enkele fokkers te gaan kijken. Indien je zeer zeker bent dat je uit een bepaalde combinatie een pup wenst te bestellen, kan je dit via deze pagina

Een bestelling plaatsen, doe je door op te geven uit welke combinatie je liefst een pup zou willen, welke kleur, welk geslacht. 

De bestelling gaat pas in wanneer er een voorschot van € 100 is betaald.
Als de gevraagde pup (combinatie, kleur of geslacht) niet meer beschikbaar is, dan wordt het voorschot teruggestort, of wij nemen met U contact op om een alternatief voorstel te bespreken.

Voorschot te betalen

Een reservering is pas effectief wanneer u een voorschot betaald heeft van 100 euro. U kan dit storten op rekening: 

IBAN: BE75 417400705151
BIC: KREDBEBB

Op naam van Bavo Piron,
Bevelse Steenweg 53, 2270 Herenthout


TIP: Een hond kopen

Een hond kopen doe je bij een fokker die één ras fokt, een rasspecialist.

Een rasspecialist is iemand die belang hecht aan zijn fokteven. Wanneer je gaat kijken bij een fokker, kan je zien hoe de fokteven zijn.

Waarom "von Spitzbubezwinger" ?
  • Erkende hondenkwekerij 
  • 25 jaar ervaring 
  • Lid V.V.D.H. 
  • Enkel Duitse Herdershonden 
  • Kopen met garantie